Terapeutické vložky Energie života

23.04.2014 00:00

Terapeutické vložky "Energie života"

S radostí oznamujeme, že společnost  TianDe certifikovala a vyvedla na Evropský trh nový produkt pro léčbu a omlazení ženského organizmu  - fyto-vložky "Energie života" (kód: 63601).

V průběhu tisícileté zkušenosti léčitelů tradiční čínské medicíny byly shromážděny obrovské zkušenosti k obnovení zdraví.  Do tohoto nového výrobku, pro krásné polovičky lidstva, vědci zapojili inovační technologie z terapeutické oblasti.

Podle léčitelů TČM by léčba měla být přírodní, přirozenou = darovaná samotnou přírodou. A proto léčebně-profylaktické fyto-vložky Energie života obsahují komplex z 38 léčivých bylin.

Ve složení jsou:

Andělika čínská - velký pomocník při léčbě gynekologických poruch, klimakterických změn a hormonálních poruch. Angelika čínská má antibakteriální, analgetický a deodorizující účinek.Kořen zázvoru, světlice barvířská, známe z tradiční čínské medicíny jako účinný prostředek pro léčbu zánětu svaloviny děložní stěnyLékořice, kopřivy, jitrocel, divoký heřmánek a pryskyřice myrhy - urychlují hojení sliznice.

Neméně léčivé vlastnosti má alunit, který má anti-mikrobiální a protizánětlivé účinky, extrakt máty peprné pomáhá  při léčbě vyrážky, vředu, zánětu pochvy.Extrakt kořeně Rdesno mnohokvětého nebo Shou Wu je velmi ceněná bylina tradiční čínské medicíny ,  má příznivé účinky na reprodukční a nervový systém (rdesno a v něm obsažené látky zastavují transformaci mužského pohlavního hormonu testosteronu na dihydrotestosteron) – Celkem ovlivňuje zlepšení plodnosti,  zlepšení funkce ledvin a očistu krve. Extrakt kořene pivoňky přispívá k léčení zánětlivých procesů a nepravidelné menstruace. Zvláštní pozornost si zasluhují výtažky z kurkumy a cnidia (Jarvy léčivé). Kurkuma - spolehlivý pomocník imunitního systému v boji proti stresu. Díky své antioxidační vlastnosti je používána při léčbě genitálního herpesuExtrakt Knidiuma (Jarvy lékařské)  je známý svými tonizujícími a  posilujícími  vlastnostmi. Má antiplísňové a antibakteriální vlastnosti.  Klinické studie prokázaly, že Knidium má vasodilatační účinky na topořivou tkáň penisu, což vede k zvýšenému průtoku  krve tímto orgánem. Tento efekt podporuje poznatek tradiční čínské medicíny, že užívání Cnidia vede ke kvalitnější erekci. Cnidium monnieri (Jarva lékařská) je afrodisiakum vhodný stejnou mírou i pro ženy, uvolňuje totiž svaly v oblasti pohlavních orgánů, čímž zlepšuje sexuální prožitek. Semena rostliny se používají také při léčení impotence. Ve  složení  vložek "Energie života" jsou husté extrakty: aloe vera, které zabraňují množení plísňových, virových a bakteriálních infekcí, zmírňuje otoky, svědění, podráždění a zánět, směs esenciálních olejů - máty peprné a borneolu zlepšuje krevní oběh a má ochlazující účinek, je antimikrobiální prostředek s antibakteriálním účinkem.

Starověká receptura, jedinečné složení a jemné proporce složek jsou přísně tajné. Nicméně, účinek této receptury pro zdraví ženského organizmu je prověřen staletími v léčitelství  tradiční  čínské medicíny i moderním vědeckým výzkumem. Fyto-vložka  "Energie života" funguje  velmi jednoduše. Podávání účinných látek  se  provádí odpařením. Létavé fytoncidy rostlin působí na body energetických meridiánů, které se nacházejí v oblasti rozkroku. Vložky se velmi dobře osvědčily v léčbě mužských onemocnění, jako akutní a chronické prostatitidy, orhoepidimitidy. Při použití fito-vložek u akutních  trombo-hemoroidalních uzlin se dostavuje rychlé zklidnění bolesti, snížení otoku, snížení zánětu, krevní sraženiny rychle mizí.

Každá žena spoléhající  na intuici a potřeby svého organismu může používat vložky "Energie života" pro preventivní nebo léčebné účely.

Vložky pracují jako suchý obklad, jsou dobrým harmonizujícím prostředkem.

Mají protizánětlivý a protikřečový efekt, obnovují vaginální mikroflóru a jsou úspěšně používané v léčbě poruch ženského hormonálního systému, pomáhají organismu zbavit se toxinů, mají antiseptický účinek.

Použití vložek "Energie života" se doporučuje pro prevenci a léčbu složitých onemocnění, jako :

  • je bakteriální vaginóza,
  • záněty pochvy,
  • vulvitis,
  • zánět sliznice,
  • eroze děložního čípku,
  • zánět močového měchýře, infekce močového měchýře,
  • hemoroidy.

Kromě toho tyto fyto-vložky posilují imunitní systém, zmírňují bolesti hlavy a závratě. A co je nejdůležitější, že tohle  je možné bez použití chemických látek, a pouze díky  rostlinám řešit!

Hlavní léčebné vlastnosti  fyto-vložek "Energie života"

  • Normalizují funkci malé pánve a perinea;
  • Máji protizánětlivé a anti-křečové účinky;
  • přispívá k normalizaci místní tkáňové imunity malé pánve a perinea;
  • ozdravuje mikro-flóru vnějších pohlavních orgánů;
  • má reparativní (hojicí) účinek;
  • posiluje imunitní systém;
  • harmonizuje cyklické procesy.

Vyberte si pro sebe potřebnou kůru použiti:

Podporující  kůra

 

Doporučuje se používat v období zotavení po léčení gynekologických onemocnění, nebo v pooperačním období.

Používá se 1x denně. Terapeutická aktivita fyto-vložky je 24 hodiny.

 

Kůra se pohybuje od 10 až do 30 dnů, pro dosažení požadovaného účinku.

Profylaktická kůra:

 

Pro prevenci se doporučuje  nošení vložek jednou ročně po dobu jednoho týdne.

 

Používá se  jedna  fyto-vložka  denně po dobu 7 dnů. Terapeutická aktivita fito-vložky je 24 hodin.

 

Léčba a prevence zánětu močového měchýře a hemeroidů.

Používá se  jedná  fyto-vložka  denně  k dosažení požadovaného výsledku, a pak, pro profylaxi ještě 3 dny

Kontraindikace:

Těhotenství, laktace, menstruace, dospívání.

Poznámka:

V prvních 3-6 hodinách v oblasti kontaktu s fito-vložkou můžete cítit  mírné pálení (teplo), nebo naopak, chlad. Tyto pocity odezní v průběhu 6-12 hodin a nevyžadují žádný další zásah.

Pozor!

Pokud je zánět akutní je nutné situaci prokonzultovat s lékařem!

Při individuální nesnášenlivosti komponentů je třeba ukončit kůru.