Přírodní palmový kokosový cukr

16.09.2015 17:25

Přírodní palmový kokosový cukr

palmový kokosový cukr se vyrábí z nektaru květu kokosové palmy ( lat. cocos nucifera ), který se vysuší na vzduchu - vzniknou hnědé krystalky kokosového cukru.

Největší producenti: Indonézie, Srílanka, Indie

Zde je 5 hlavní důvody, proč používat kokosový cukr:

nízký glykemický index ( má poloviční GI než třtinový cukr )
jsou zachovány veškeré živiny, cukr není rafinovaný
chut jako karamel, je méně sladký než klasický cukr
bezlepkový
obsahuje minerály železo, zinek, vápník a draslík
Chuť: jemná karamelová, působí méně sladký než klasický cukr

Složení: 100% přírodní kokosový cukr, bez bělení, rafinace, bez konzervačních látek.

Použití: plnohodnotná náhrada klasického rafinovaného cukru