Jak na migrénu

13.03.2015 17:53
 JAK JE DOBRÉ NA MIGRÉNU  REISHI


Migrény jsou silné bolesti hlavy, bušení srdce na jedné straně hlavy, někdy na obou stranách hlavy. Bolesti hlavy jsou vysilující a mají vliv na kvalitu života těch, kteří  jí trpí. V posledních letech došlo ke zvýšení počtu dospívajících, kteří trpí migrénou. V posledních letech došlo k nárůstu v případě migrény, zejména mezi věkem ve  skupině 10 let až 30 let.
 
 
Výzkumná studie publikovaná v "International Journal of Pharmacy", v roce 2012 zkoumala účinek Reishi houby Ganoderma lucidium) na symptomů migrény.
 
Reishi je tradiční lék k léčbě migrén ve střední a východní Asii. Studie zkoumala účinek Reishi na četnost a dobu trvání migrény. Je dobře známo, že použití běžných léků pro léčbu migrény, které se podávají s frekvencí třikrát týdně nebo více, zvyšuje se riziko nežádoucích účinků, zejména u dětí a dospívajících.
 
 
Mezi měsíci  březen až květen, 2012, bylo dodáno-vyplněno  220 dotazníků na průzkum této „nemoci“ od z mezinárodních pacientů na klinice v Karáčí –Pákistán.  Z toho u 66 pacientů bylo zjištěno, že trpí chronickou migrénou.
Podle dotazníků, nejčastější příčiny migrény jsou: stres / napětí 50.90%, citlivost na světlo (fotosenzitivita) 48,18% a hlasitý hluk 45,5%.
 
Pacienti užívali Reishi po dobu jednoho měsíce až jeden rok. Po použití Reishi 62 pacientů (93,99%) uvedlo, vysokou úlevu od bolesti a snížení frekvence záchvatů,  u 54 pacientů (83,18%)  nebyly hlášeny žádné vedlejší účinky po užití Reishi. Nežádoucí účinky, které byly hlášeny byla  pouze citlivost trávicího traktu, příznaky, které jsou typické i pro ty, kteří trpí chronickou migrénou.
 
Lesklokorka-Reischi  se vyrovnala s  účinky na nervový systém a umožňuje  tím tělu lépe zvládat stres a napětí a také umožňuje klidnější spánek. Mezi lidmi s migrénou, která byla spojená se stresu a napětím  ulevila a  prokázala účinnost ve snižování relapsy a došlo  zde k vyvážení  nervového  systému a tím k zlepšení a tím k  přizpůsobivosti na každodenní stres.
 
Chcete se o Reishi dozvědět více ?? tady Vám  nabízíme patentované a nejkvalitnější složení, které je na