Imunáček Extra

08.03.2016 22:21

Nová Komplexní formule pro děti 120 kapslí  520 mg.

Obsahuje kombinaci polysacharidů z Reishi – lesklokorka leská (Ganoderma lucidum), která posiluje imunitní systém a polysacharidů z kořene kozince blanitého (Astragalus membranaceus), který je silný adaptogen. To znamená, že pomáhá organismu se přizpůsobit nepříznivým podmínkám. Imunáček Extra navíc obsahuje prášek z dezintegrované sladkovodní řasy chlorelly pyrenoidosy a prášek ze sladkovodní sinice spiruliny platensis.

Proč mají děti užívat Imunáček Extra

Posiluje obranyschopnost organismu.
Je složen z čistě přírodních extraktů a řas.
Vyživuje – bílkoviny, nukleové kyseliny, vitamíny B a aminokyseliny.
Má adaptogenní účinky – posiluje tělesnou odolnost a přizpůsobivost.
Bez vedlejších účinků.
Obsahuje polysacharidy a astragalany.
Řasy obsahují dezinfekční chlorofyl.
Obsahuje adaptogeny.
Lesklokorka lesklá (Reishi) harmonizuje funkce vnitřních orgánů.
Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) známá také jako Reishi je cizopasná dřevokazná houba, která se používá v tradiční čínské medicíně už více než 2000 let. Podle tradice slaďuje funkce pěti orgánů a zlepšuje jejich nedostatky. Vědci se tedy rozhodli tuto vzácnou houbu podrobit zkoumání a zjistili, že obsahuje účinné polysacharidy, triterpeny a celou řadu dalších látek, které vědci ještě stále analyzují. Celý tento komplex účinných složek Ganodermy dovede v těle nastartovat ozdravné procesy a povzbudit imunitní systém. Obsah účinných látek v Reishi je vázaný na stáří houby, kvalitu pěstování a zpracování. Naše Reishi dosahuje vysokých hodnot polysacharidů a díky nim má ověřený účinek. Extrakt z ní byl vyroben šetrnou alkoholovou a vodní extrakcí, tudíž v našem prášku z Reishi nezůstaly žádné zbytky chemikálií, což je důležité zejména pro děti.

Kozinec blanitý (Astragalus membranaceus) je bylina z čeledi bobovitých a pro léčebné účely se používá její kořen. V něm jsou obsaženy polysacharidy, tzv. astragalany, které modulují imunitní systém a mají adaptogenní účinky na organismus. To znamená, že tělu pomáhají se vyrovnávat a přizpůsobovat nepříznivému prostředí jak fyzicky, tak i psychicky a celkově i zvyšují jeho odolnost. Účinné látky kozince dovedou aktivizovat interferony v těle, které chrání organismus před virovými infekcemi. Kozinec navíc snižuje kyselost žaludku, je hepatoprotektivní – chrání játra a detoxikuje tělo. Náš standardizovaný extrakt z kozince blanitého obsahuje 50 % polysacharidů. Při konzumaci čerstvého nebo sušeného kořene, anebo nestandardizovaných extraktů nikdy takovéto koncentrace nedosáhnete.

Chlorella pyrenoidosa je sladkovodní jednobuněčná řasa, která je se v dávných dobách podílela na okysličování planety. Tento archaický mikroorganismus obsahuje základ všech živin, které tělo i imunitní systém dospělých i dětí potřebuje. Nalezneme v ní desinfekční chlorofyl, esenciální aminokyseliny, bílkoviny, nukleové kyseliny DNA a RNA, vitamíny (A, E, B6, C) minerály (železo, fosfor, hořčík, vápník), kyselinu listovou, beta karoten a CFG (Chlorella Growth Factor), což je nejúčinnější složka chlorelly pyrenoidosy, která podporuje regeneraci tkání, růst nových buněk a posiluje organismus při růstu. Má také schopnost zlepšit obranyschopnost organismu a posílit imunitní systém. Naše chlorella pyrenoidosa je pěstována v čisté přírodě na Taiwanu, kde má ideální podmínky růstu a vykazuje nejvyšší obsah účinných látek vůbec. Chlorella musí projít procesem dezintegrace, jinak naše tělo není schopno narušit její celulózový buněčný obal a prošla by tělem bez užitku.

Spirulina platensis je někdy také mylně nazývána řasou. Jde však o sladkovodní sinici, která spojuje své buňky v modrozelené spirálky. Spirulina je podobně starý mikroorganismus jako Chlorella ale jinak se od ní liší. Kromě chlorofylu obsahuje také barvivo fukocyanin, který také napomáhá fotosyntéze a ve směsi s chlorofylem udává spirulině její typické modrozelené zbarvení. Spirulina nemusí projít procesem dezintegrace, protože nemá jako sinice celulózový buněčný obal. Obsahuje bílkoviny, aminokyseliny, kyselinu listovou, vitamíny (A, E, B6 a B12), minerály (vápník, hořčík, železo, zinek, draslík), beta karoten, chlorofyl a fukocyanin. Fukocyanin podobně jako chlorofyl detoxikuje tělo, má protizánětlivé účinky a působí pozitivně i na ledviny. Stejně jako naše chlorella, spirulina pochází z Taiwanu, kde má ideální podmínky k růstu a kumulaci živin.

Všechny extrakty a prášky z řas, které naleznete v přípravku Imunáček extra jsou standardizované a pochází od renomovaných dodavatelů. Tím vám můžeme zaručit, že neobsahují žádné toxické látky a je v nich maximum živin a účinných látek, které podporují imunitní systém dětí i dospělých.