BioRegenR a BioRegenV Naturgreen

04.10.2016 22:54

Tento výrobek představuje nové spojení a vzájemnou synergii pro sílu produktu konopí a kombinaci léčivých bylinek. Bylinky které jsou použité v BioRegenR a BioRegenV byli již už dříve světovými studiemi odzkoušeny a jsou také vědecky podloženy svými blahodárnými účinky na lidské zdraví.

Naše 2 výrobky Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV se  vzájemně doplňují a jsou určeny pro revitalizaci všech důležitých oblastí lidského organismu jako jsou např. (cévy , žíly , vazy, šlachy, klouby a kosti.)

Produkty s konopí (speciální poměr Bio proteinu , Bio loupaná semínka ) a 100% přírodní byliny jsme pro vás pečlivě vybrali a spojily do vzájemné silné synergii tak abychom tím zvýšily účinnost (pomáhá vylepšit vzájemnou součinnost ) jednotlivých účinných látek ,které jsou v bylinách a konopí obsaženy.

Dobu užívání bylin (u jednotlivých produktů BioRegenR a BioRegenV) jsme rozdělily na 2 samostatné produkty pro ranní a noční užívání tak aby se tím  zvýšila  systémová  účinnost a to jak přírodní biologická tak i vysoká pravděpodobnost revitalizace poškození. Použité bylinky byly pečlivě vybrány pro jejich účinky na lidský organismus tak abychom dokázali co nejvíce a nejlépe posílit a podpořit všechny důležité funkce organismu Především jsme se zaměřily na bylinky ,které dokáží pomoci odstranit v těle

zánět . Také jsme použily bylinky, které pomáhají  k výživě buněk a tkání  a  dokáží pomoci  k celkové regeneraci pohybového aparátu  a u žilního a lymfatického  systému (žíly,cévy,vazy, šlachy, klouby,kosti.). To vše tak, aby se přidané bylinky během celé vaší nemoci či zdravotních  problémů vzájemně a po celou dobu užívání doplňovali a podporovali.

Speciální protizánětlivá a regenerační  ranní a večerní směs složená se standardizovaných bylin, Bio konopného proteinu a Bio konopných loupaných semínek


Léčivé rostliny –bylinky tvoří převládající zdroj přírodních léčiv, a proto od nepaměti slouží jako nejdostupnější prostředek proti mnohým nemocem. Léčivé byliny mají na lidský organismus spoustu blahodárných účinků Proti většině nemocí existuje nějaká bylinka nebo jejich kombinace. Byliny jejich popis  a odkazy na  některé světové studie , které jsou v našem výrobku

Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV použity najde ve spodní části.

Novinka 100% přírodní a jedinečný komplexní přípravek v celé  EU, který je zaměřený komplexně pro vaše zdravotní problémy jako je :

 

Složení: bio loupaná konopná semínka, bio konopný protein (50 % obsah bílkovin) a standardizované extrakty bylin: Boswellia serrata extrakt s 65% boswellové kyseliny, Commiphora mukul extrakt s 2,5% obsahem guggulsteronů, Korálový vápník 2:1 (uhličitan vápenatý,uhličitan hořečnatý,) kurkumin extrakt s 98 % kurkuminoidů,  extrakt s brokolice se sulforaphanem 1,3%, extrakt ze zázvoru pravého (Zingiber officinale) s 5 % gingerolů, extrakt z aceroly (Malpighia glabra) s 25 % vitamínu C, paulinie nápojná extrakt s 20 % kofeinu, čajovník pravý (Camelia sinensis) extrakt s obsahem  98% polyfenolů, 70% katechinů, 50% EGCG, přírodní Kofein 3% ,,Aloe Vera extrakt 200:1, pepřovník černý extrakt (Piper nigrum) s 95 % obsahem piperinu.


Složení: bio loupaná konopná semínka, bio konopný protein (50 % obsah bílkovin), standardizované extrakty bylin: Boswellia serrata extrakt s 65% boswellové kyseliny, Cordyceps sinensis extract 30% polysacharidů , Commiphora mukul extrakt s 2,5% obsahem guggulsteronů, Pipečník asijský (Centella asiatica) s 30 % triterpenů, quercetin s obsahem 95%,3-hydroxyflavone., extrakt z ženšenu pravého s 20 % ginsenoidů, vitánie snodárná extrakt s 5 % withanolidů, extrakt z vinné révy s 5% obsahem flavonoidů,, heřmánek pravý (Matricaria chamomilla) extrakt s obsahem 0.3% apigeninu,zinek (glukonan zinečnatý.)

 

      Co je to Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV co obsahuje a jaké má předností

  • optimální výživa a pomoc pro váš pohybový aparát ( kosti , klouby, šlachy a žíly).
  • speciální kombinace Bio konopných semen a Bio konopného proteinu  a pečlivě vybraných standardizovaných bylin, optimální výběr bylin určený pro ranní a večerní užívání , které umocní podporu Vašeho zdraví.
  • složení obsahuje vitamíny, minerály, vlákniny, enzymy, probiotickou kulturu, antioxidanty a plno dalších živin
  • vstřebatelnost některých vitamínů a minerálů v produktu do vašeho těla je až 90%
  • obsahuje veškeré esenciální aminokyseliny včetně nenasycených mastných kyselin omega 3, 6 a 9 ,které jsou nezbytné pro výměnu elektrických impulsů ve tkáních. Esenciální mastné kyseliny mají také příznivé účinky na celkové zdraví, zejména na krevní oběh a srdce, vyživují vlasy, pokožku a klouby a stimulují imunitní systém.
  • obsahuje až 65% Editinu (globulin leguminu proteinu),to je nejvyšší dosažené procento mezi všemi proteiny rostlinného původu. Proteiny jsou nepostradatelnou složkou pro stavbu a obnovu svalové hmoty ,stejně jako esenciální mastné kyseliny (
  • obsahuje GLA (Omega gama-linolová kyselina) a navíc dobrou zdravou neboli „Free“ vlákninu
  • má příznivé účinky na PH rovnováhu v těle a nezpůsobuje katabolické překyselení jako sójové nebo syrovátkové výrobky. Výrobek je  stravitelný a nezpůsobuje střevní toxemii.
  • neobsahuje lepek, mléčnou bílkovinu, laktózu a sóju, geneticky modifikované potraviny, hexan
  • bez žádných vedlejších účinků na vaše zdraví ,neobsahuje žádné pesticidy ani herbicidy, přídavné látky či konzervanty, semínko a protein vše je vyrobeno bez tepelné úpravy (RAW)
  • jednoduché dávkování 1 lžíce 2x denně ráno a večer,balení 2x 500g vydrží na 2-3 měsíce
  • je vhodný pro vegetariány i vegany
  • výhodná a bezkonkurenční cena 

Chcete se dozvědět, jak tyto všechny léčivé bylinky synergicky púsobí na výše uvedené nemoci a problémy? Zde jsou všechny bylinky (včetně jejich účinných látek), vitamínů a minerálů,které jsme namíchali do našeho nového výrobku Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV.

Extrakt z listů odrůdy vinné révy,

se může používat jako podpůrný lék na chronickou žilní insuficience (CVI) dolních končetin. Užíváním extraktu se totiž tlumí obtíže provázející toto onemocnění, kterým trpí miliony lidí na celém světě. Vodný extrakt vinných listů s vysokým obsahem flavonolu byl v klinických experimentech shledán stejně účinným jako běžný léčebný postup (používání elastických zdravotních punčoch). Studie in vitro ukázaly, že vinný extrakt má antioxidační a protizánětlivé účinky. Zmírnění symptomů žilní nedostatečnosti lze očekávat po šesti týdnech nepřetržitého podávání extraktu, optimální účinky se projeví až po delší době užívání. Výzkum byl prováděn s rozsáhlým vzorkem pacientů s mírně, resp. středně rozvinutou chorobou CVI.

Zázvor (Zingiber officinale),

bylo prokázáno, že má protizánětlivé vlastnosti podobné jako ibuprofen a COX-2 inhibitory. V roce 2012 ve  studii specializované na podávání  extraktu se  zázvoru bylo zjištěno, že zázvor  redukuje zánětlivé reakce u RA tak účinně jako některé steroidy. Již dřívější světové studie ukázaly, že při užívání extraktu zázvoru  2x denně se snižuje bolest kyčelní osteoartritidy a revmatoidní artritidy

Boswellia Serrata

Protizánětlivé účinky extraktu jsou srovnatelné se synteticky vyráběnými léky, což potvrzuje mnoho klinických studií. Hlavní složkou extraktu jsou boswellové kyseliny, které blahodárně působí na osteoartritické projevy, zmenšují bolesti kloubů a jejich ranní ztuhlost..Blahodárné působení boswellových kyselin se ovšem neomezuje pouze na klouby, působí příznivě u všech chronických zánětlivých onemocnění. Mají totiž tlumivý účinek na aktivitu interleukinů a leukotrienů, což jsou látky, které podporují a udržují zánětlivé procesy v kterémkoliv tělesném orgánu. Boswellové kyseliny jsou svým účinkem srovnatelné s kyselinou acetylsalicylovou (aspirin), ovšem s tím rozdílem, že nedráždí a nepoškozují žaludek a střeva a neředí krev. Kromě léčby kloubních problémů se extrakt z boswellie používá při léčbě astmatu a zánětlivých onemocnění střev, např. Crohnovy choroby.

Commiphora mukul extrakt s 2,5% obsahem guggulsteronů,

Guggul je extrakt z pryskyřice malého hustého keře Commiphora mukul. Používá se po staletí v medicině od Pakistánu po Indii k zklipomáhá vyplavování toxinů a škodlivých látek z těla při detoxikaci, má využití i při léčbě artritidy nebo při zánětech kloubů. V čínské medicíneě je Guggul známý jako "mo yao" a používá se pro povzbuzení krevního oběhu (snížení cholesterolu a tím zprůchodnění cév), zmírnění bolesti a urychleni léčby.  Guggul obsahuje essenciální oleje, myrcene, Z a E guggulsterony, alpha-camphorene, několik dalších guggulsteronů. Dokáže také snižovat nadváhu což  důležité  u artrózy ,která je také jednou s příčin což je  způsobena přetěžováním kloubního aparátu nebo značnou nadváhou (primární artróza

Brokolice

Účinná látka sulforaphanem , která je obsažena v  brokolici působí  proti rozvoji cévních problémů, zvláště těch, které mají souvislost se špatně kompenzovanou cukrovkou a dokáže i aktivně opravovat již poškozené cévní buňky. Aktivizuje látkovou výměnu, zlepšuje práci srdce, svalů a nervů.. Má vysoký obsah antioxidačního betakarotenu a vitamínů C a E. Je bohatým zdrojem kyseliny listové a železa.

Kurkumin

Klíčová látka kurkumy kurkumin snižuje bolest, zánět a tuhost v souvislosti s revmatoidní artritidou a osteoartrózou; pomáhá při bursitidě. Tradičně se používá v čínské a indické ajurvédské medicíně k léčbě artritidy. Kurkuma / kurkumin blokuje zánětlivé cytokiny a enzymy, včetně cyklooxygenázy-2 (COX-2). Studie: Několik nedávných studií prokázalo, že kurkuma /kurkumin má protizánětlivé účinky a modifikuje reakci imunitního systému.Studie v roce 2006 ukázaly, že kurkuma je účinnější v prevenci zánětů kloubů, než při snižování záněty kloubů. V malé pilotní studii v roce 2012, produkt nazvaný kurkumin BCM-95 snížoval bolesti kloubů a otoky u pacientů s aktivní revmatoidní artritidou lépe než diklofenak, nesteroidní protizánětlivé léčivo (NSAID). Je vhodný jako prevence při striktní protikvasinkové (protiplísňové) dietě, která se při artritidě doporučuje

Omega 3-6-9 mastné kyseliny

Tyto mastné kyseliny jsou silně protizánětlivé, což je prospěšné pro zanícené klouby a svaly.Mastné kyseliny jsou prospěšné pro normální funkci všech systémů v těle, včetně krevního oběhu, respiračního systému, pokožky, mozku a orgánů. Mohou být nápomocné při tvorbě správné úrovně olejů omega, které tělo potřebuje k zachování zdraví. Mohou napomáhat uchovávat zdravou pokožku, vlasy, zuby a dásně. Mohou napomáhat udržovat zdravé kosti a klouby.

Acerola  (Malpighia glabra) s 25 % přírodního vitamínu C

Vitamín C má antioxidační účinky, je nezbytný při tvorbě kolagenu a chrupavek, vyšší dávky zlepšují hojení jakýchkoliv zranění, popálenin, zlomenin, bolestivosti kloubů (ve spojení s kolagenem, vápníkem, lecitinem). Vitamín C - stimuluje nápravné pochody, má protizánětlivý účinek a přispívá k zvýšení odolnosti organismu. Látkou nepostradatelnou pro správnou tvorbu kolagenu v organismu je také vitamin C. V případě jeho nedostatku se v organismu nevytváří plnohodnotný kolagen (vlákna nemají správnou, dostatečně pevnou strukturu), což se projevuje destrukcí pojivových tkání. Vitamin C je tedy nepostradatelný pro dobrý stav kloubních chrupavek, kostí a dalších pojivových tkání.

 

Heřmánek pravý

je bylinka, která má mnohostranné využití. Má hojivé a regenerační účinky, působí dezinfekčně, protizánětlivě a uvolňuje křeče. Vědecké studie dokázaly, že má uklidňující účinek na centrální nervový systém a některé pokusy také dokázaly, že heřmánek úspěšně léčí různé kloubní záněty a artritidu, Dokázalo se, že heřmánek zkracuje dobu hojení a regeneraci ran. Heřmánek obsahuje apigenin (flavonoid), který účinně zmírňuje stres a má uklidňující účinek. Tento stejný flavonoid udržuje hladiny kortizolu v klidu a tím  také chrání kosti před škodlivými účinky tohoto stresového hormon. (Kortizol je hormon, řadící se mezi glukokortikoidy a  je tvořený v kůře nadledvin. Regulace tohoto hormonu a jeho účinek se stará o to, aby se v těle neustále udržovala homeostáza, tedy vyrovnané vnitřní prostředí, tolik potřebné pro normální chod tělních systémů.)

Aloe Vera

Aloe vera působí jako přírodní čistič (obsahuje saponiny), prochází tkání díky přítomnosti ligninu. Pracuje jako anestetikum v místech, kde je aplikován a je jednou z nejčastěji používaných bylin v alternativní medicíně. Aloe Vera je známá pro svou podporu hojivosti a celkovou hydrataci organismu, ale také pro své mírné anestetické účinky. Bioaktivní látky Aloe Vera jsou schopny regenerovat a chránit poškozené tkáně pohybového ústrojí. Dále chrání červené krvinky v kostní dřeni, což znamená vyšší přísun kyslíku do organismu. Roztahováním i těch nejtenčích cév (kapilár) a zvyšováním elasticity cévních stěn zlepšují stav a průtočnost celého krevního řečiště. To v důsledku znamená zlepšení výměny živin a zásobování tkání kyslíkem. Aloe Vera dokáže efektivně a trvale obnovovat hladinu kolagenu a elastenu, složek odpovědných za pevnost a pružnost prakticky celé naší pohybové soustavy. Kolagen je základem každé kosti,kloubu,úponu,šlachy či svalu. Působí jako přírodní zvlhčovač, dodává vlhkost všem vrstvám kůže. zvyšuje normální buněčné množení, čímž urychluje regenerativní fázi hojivého procesu.

SMP Vápník (coral kalcium)  a hořčík v poměru 2:1

Vápník je minerální prvek, který se v našem těle vyskytuje v největším množství, asi 1-1,5 kg u dospělých jedinců, přičemž 99% jeho obsahu se soustřeďuje v kostech a zubech, zbývající 1% se nachází v krvi. Vápník je nezbytný pro růst kostí, jejich pevnost a preventivně působí proti osteoporóze. Bez součastného dodávání hořčíku a zinku nemůže být do kostí účinně zabudován. Vápník a hořčík přispívají k udržení normálního stavu kostí a zubů. SMP korálový vápník 2:1 v poměru s hořčíkem dodá do vašeho organismu  vápník a hořčík  v optimálně vstřebatelné organické formě včetně dalších 73 minerálů. SMP vápník a hořčík a ostání minerály v něm obsažené jsou nehormonálním lékem při léčbě osteoporózy a chrání váš organismus jak proti osteoporóze - typickému onemocnění kostí, ale i proti dalších nemocem pohybového aparátu a zachovává  jejich zdravou strukturu.

SMP (korálový vápník ) a hořčík ve vyváženém poměru 2:1 jde okamžitě do krve je plně vstřebatelný a s dalšími obsaženými účinnými látkami (+ 73 forem) zvyšuje hladinu minerálu v krvi. Tím je ve vašem organismu ideální k doplnění vápníku, hořčíku a dalších minerálů zejména pro starší lidi ,sportovce, těhotné ženy, kojící matky, lidi trpící osteoporózou (řídnutím kostí, ale dalšími nemoci pohybového aparátu.). Je nezbytný také pro děti, které velmi rychle rostou a potřebují mít dostatek minerálů a hlavně vápníku pro zdravý vývoj kostí a zubů. U žen a mužů se nedostatek vápníku a hořčíku může projevit tupou bolestí nohou v křížové oblasti  zad , nespavostí, špatnou pamětí, závratěmi, stalou nevolností, poruchami štítné žlázy, poruchami vnitřní sekrece hormonů, oslabením svalů a revmatizmem a jak již bylo řečeno také poruchami nebo nemocemi celého pohybového aparátu včetně žil ,cév nebo šlach.  Častá je i ztráta pružnosti tkání, kůže ztrácí lesk, jsou vidět rychlejší projevy stárnutí a nastupují různé alergie.  SMP korálový vápník je na rozdíl od jiných forem vápníku dobře vstřebatelný do vašeho organismu to až s 98%. To není žádný umělý chemický vitamín se  vstřebatelností 5%. Na našem trhu koupíte většinou pouze anorganické minerální látky a stopové prvky - jejich využitelnost je 8 - 20%. Navíc pro odbourání nevstřebaných zbytků s takového vápníku váš organismus  potřebuje váš stávající vápník v těle, který si vytáhne z kostí a tím kosti oslabí. Takže výsledek je jasný. Takový vápník vás spíše odvápní než zavápní. Při dlouhodobém používání např. šumivého nebo jiného anorganického vápníku hrozí také ledvinové kameny a zavápněné cévy v ramenních kloubech i jinde.

Účelem prevence osteoporózy(dalších nemocí a pohybového aparátu) je plně využit síly přírodního vápníku tak aby nevznikalo nežádoucí zvápenatění nebo přehnané účinky vápníku v metabolismu. Je třeba jeho dávkování regulovat. K tomu je nejvhodnější přirozený fyziologický regulátor vápníku - hořčík. Bez něho má vápník tendenci ukládat se i tam, kde nemá, protože měkké tkáně bez hořčíku mají tendenci vápník hromadit, na rozdíl od buněk kostí, které bez hořčíku vápník ztrácejí. Hořčík přitom brání i tomu, aby zvýšený příjem vápníku nezpůsobil poruchy srdečního rytmu nebo nervové soustavy. Není náhodné, že moderní ,ale zejména ty naše doplňky výživy,  obsahují vápník v chelátové vazbě a k prevenci a zmírnění osteoporózy i hořčík v poměru Ca : Mg = 2 : 1. Proto my používáme čistě přírodní a vysoce vstřebatelný SMP vápník v poměru 2:1 s hořčíkem.  Pokud se navíc tyto 2 minerálu tak jako u nás podávají společně s vitaminem C a dalšími bylinami jako je např. třeba piperin jsou takové výrobky ještě několikanásobně  účinnější.

Zinek

Je důležitý při syntéze kolagenu a bílkovin, které při jeho nedostatku nejsou dostatečné tvořeny, což má za následek úbytek kolagenu z cév a kloubů a úbytek i svalové hmoty. Podporuje syntézu a aktivaci buněk lymfatického systému. Je nezbytný pro syntézu proteinů a DNA. Udržuje buňky, urychluje jejich dělení a tím i hojení ran.
Revmatoidní artritidu často provází nedostatek zinku v těle  Některé předběžné zprávy nasvědčují, že příznaky revmatoidní artritidy může zmír­nit zinek. U zinku se  předpokládá, že by mohl snížit riziko vzniku nemoci pohybového aparátu.

Quercetin
Quercetin je přírodní antioxidant, který pomáhá při léčbě zánětu jakéhokoliv druhu. Z chemického hlediska se řadí mezi tzv. flavonoidy neboli bioflavonoidy. Quercetin  je základem i pro jiné typy bioflavonoidů, např. neustále zmiňovaného rutinu, který pomáhá při cévních onemocněních a působí i preventivně - zvyšuje jejich pružnost. Kromě vitaminu C (snižujícího sedimentaci), E a jiných antioxidantů které obsahuje , se klade důraz také na obsažené flavonoidy kvůli jejich schopnosti neutralizovat záněty vyvolávající revmatické bolesti a podporovat kolagenovou strukturu. Quercetin je také znám díky  svým antioxidačním a protizánětlivým účinkům. Je častým středem pozornosti mnoha vědců a existuje celá řada dokladů o tom, že opravdu zdraví pomáhá, a to jak preventivně, tak při léčbě některých onemocnění. Quercetin může také pomoci stabilizovat buňky, které uvolňují histamin v těle a tím vykazuje i protizánětlivý účinek.

Quercetin je také flavonoid s protinádorovou aktivitou  je mitochondriální ATPázy( (adenosin trifosfatáza)  a inhibitor fosfodiesterázy. Inhibuje PI3-kinázy a mírně inhibuje PIP kinázovou aktivitu. Quercetin má antiproliferativní účinky na liniích rakovinných buněk, snižuje růst rakoviny buněk prostřednictvím typu II estrogenových receptorů, a zatýkání lidské leukemické T-buňky v pozdní G1 fázi buněčného cyklu. Quercetin může  také inhibovat mastné kyseliny syntázy.

Vitánie snodárná extrakt s 5 % withanolidů,

Tento indický žen-šen obsahuje desítky vzácných  látek, blahodárně a komplexně působících na lidský organizmus. Je také výborným protizánětlivým, antivirovým a baktericidním prostředkem. Prospěje i po nemoci pro posílení imunity. Starším lidem zase vydatně pomáhá při zánětlivých onemocněních kloubů a při artritidě a cévních problémech. Produkty obsahující tuto bylinu jsou doporučovány hlavně ke zvýšení obranyschopnosti organismu, při únavě  a cévních potížích. Pomáhá udržovat koncentraci, ale zároveň urychluje usínání. Zvlášť vhodné je její užívání v pokročilejším věku nebo po nemoci. Ašvaganda  příznivě působí na prokrvení všech tkání u celého žilního aparátu , protištění  lymfatického systému což vede k jeho zvýšené činnosti.

Heřmánek pravý

Heřmánek pravý (Matricaria chamomilla) s obsahem 0.3% apigeninu je bylinka, která má mnohostranné využití. Má hojivé a regenerační účinky, působí dezinfekčně, protizánětlivě a uvolňuje křeče. Vědecké studie dokázaly, že má uklidňující účinek na centrální nervový systém a některé pokusy také dokázaly, že heřmánek úspěšně léčí různé kloubní záněty a artritidu, Dokázalo se, že heřmánek zkracuje dobu hojení a regeneraci ran. Heřmánek obsahuje apigenin (flavonoid), který účinně zmírňuje stres a má uklidňující účinek. Tento stejný flavonoid udržuje hladiny kortizolu v klidu a tím  také chrání kosti před škodlivými účinky tohoto stresového hormon. (Kortizol je hormon, řadící se mezi glukokortikoidy a  je tvořený v kůře nadledvin. Regulace tohoto hormonu a jeho účinek se stará o to, aby se v těle neustále udržovala homeostáza, tedy vyrovnané vnitřní prostředí, tolik potřebné pro normální chod tělních systémů.)

Ženšen pravý

Účinek ženšenu proti revmatické artritidě a bolesti kloubů. Účinek proti revmatické artritidě (revmatu) patří k tradičním indikacím ženšenu pravého a fytochemicky příbuzného ženšenu notoginsengu. Vědecké publikace o účinku notoginsengu proti artritidě jsou tady nejméně od 60. let, bohužel však většinou v nepřístupných asijských časopisech. Zakládá se hlavně na působení panaxosidů proti zánětu a autoimunitním onemocněním. Gisenosidy Rb1, Rb2, Rg1 a další tlumí zánět a tím i bolesti kloubů, ať už je jejich příčinou zranění, opotřebení, stáří nebo revmatismus (revmatoidní artritida).

 

Guarana  paulinie

Při únavě a stavech vyčerpanosti zvýšené psychické zátěži,dokáže zlepšovat pohyblivost revmatických kloubů a svalů. Guarana je známá pro své povzbuzující účinky, snižuje únavu, udržuje pozornost a bdělost. Je vhodná při nervovém vypětí, při depresích a může se použít při rekonvalescenci po dlouhé nemoci. Kladně působí na nervový i tělesný stav, stimuluje mozkové funkce a podporuje mozkovou činnost. Likviduje v těle volné radikály  a zlepšuje paměť a soustředění. Dále může být guarana součástí redukčních diet, protože snižuje chuť k jídlu a stimuluje odbourávání tuků což je důležité  u artrózy ,která je také jednou s příčin  a je způsobena přetěžováním kloubního aparátu  nebo značnou nadváhou (primární artróza Guarana  obsahuje něco jako kyslík s jednoduchými cukry což je pro mozek něčím jako benzínem. Rozproudění a prokysličení krve kromě toho nepomůže jen mozku, ale i tělu. Proti únavě je stejně účinné guarana, jako káva nebo cukry. Guarana  zesiluje účinky léku na bolest ,zabírá také  při bolestech  kloubů  a  navíc pomáhá zesilovat účinky dalších bylin na tlumení bolesti.  Podporuje jejich efekt a sama má mírně protibolestivé účinky a navíc  díky přírodnímu  kofeinu ,prokazatelně posiluje tělo i ducha.  Dokládají to četné seriózní výzkumy.

Čajovník  pravý (Camellia sinensis )

Studie ukázaly, že sušené listy (extrak) rostliny Camellia sinensis (od které je zelený čaj odvozen) obsahují několik polyfenolických sloučenin, tzv. katechiny. Katechiny jsou antioxidanty, které významným způsobem přispívají k prevenci proti onemocněním typu rakovina, srdeční choroby, nebo onemocnění jater. Ve skutečnosti je zelený čaj považovaný jako všelék, prodává se i ve formě různých kapslí a podobně. Poměrně zajímavou vlastností zeleného čaje je ale jeho příznivý vliv na stav našich kloubů a chrupavek. Průzkumy ukázaly, že katechiny ze zeleného čaje účinně zpomalují proces odvápnění kostí, osteoporózu. Katechiny taky umí lehce tlumit bolesti. Má spoustu užitečných vlastností a pozitivních účinků na lidský organismus. Obsahuje kvalitní třísloviny a velké množství stopových prvků a minerálů - železo, měď, zinek, mangan, draslík, vápník, fluor, molybden a další. Obsahuje velké množství flavonoidů, organické kyseliny, vitamín C a další látky. Zelený čaj  dokáže stimulovat tvorbu kostí a omezovat jejich  zelený čaj, který dokáže stimulovat tvorbu kostí a omezovat jejich řídnutí. Číňané považují zelený čaj za takřka zázračný nápoj. Současná západní medicína jim dává za pravdu. Mnohé studie dokázaly, že zelený čaj dokáže zbrzdit aterosklerózu. Zdá se, že by zelený čaj mohl pomoci i pacientům s autoimunitními poruchami

Jak ochránit buňky kloubů


Ve studii byly pacientům s revmatoidní artritidou odebrány buňky kloubní výstelky. Vědci rozdělili vzorky do 2 skupin. Jednu skupinu buněk kultivovali v živné půdě s extraktem ze zeleného čaje, druhou pěstovali v obyčejném médiu. Posléze vědci přidali k oběma kulturám látky tvořené imunitním systémem při zánětu. Buňky, kterým se dostalo i extraktu z čaje, beze změny ustály i tento zásah. Podle nedávných studií provedených u pacientů se Sjögrenovým syndromem a pacientů trpících revmatoidní artritidou dokáže zelený čaj (extrakt) zastavit ničivou kaskádu zánětlivé reakce.

Zázvor pravý (Zingiber officinale),


pomáhá snad na všechny neduhy - pohybového aparátu a zažívacího ústrojí, Obsahuje totiž účinnou látku gingeroly, což jsou právě ty látky, které způsobují jeho ostrou chuť, no a ty působí silně na zánětlivá místa protizánětlivě. Způsobuje totiž útlum tvorby těchto zánětlivých látek, zejména u revmatu. Bylo prokázáno, že má protizánětlivé vlastnosti podobné jako ibuprofen a COX-2 inhibitory. V roce 2012 ve studii specializované na podávání extraktu se zázvoru bylo zjištěno, že zázvor redukuje zánětlivé reakce u RA tak účinně jako některé steroidy. Již dřívější světové studie ukázaly, že při užívání extraktu zázvoru 2x denně se snižuje bolest kyčelní osteoartritidy a revmatoidní artritidy. Zázvor může být účinný jako některé protizánětlivé léky, ale přitom neničí žaludek. Obsahuje také proteázu, která má podobný účinek jako Bromelain a tudíž má ještě více protizánětlivý účinek.  Tyto protizánětlivé účinky pomáhají ulevit od bolesti. Pomáhá při namožených šlachách  i proti křečím. Jeho účinky jsou známy odpradávna - zejména čínské lidové léčitelství ví o tom své.  má také široké spektrum použití a jedním z účinků je schopnost zmírňovat bolest a otoky kloubů
Piperin (Piper nigrum.)

je pálivá složka nacházející se v plodech rostlinné čeledi Pieprovitých - Piperaceae, kam patří i známé a často používané Pepř - Piper nigrum. Má dlouhou historii použití sahající do ájurvédské medicíny jako posilující a léčebný prostředek.

Piperin má schopnost zvyšovat biologické využití mnoha látek několika způsoby:
Snižuje enzymatickou aktivitu střevní sliznice, čímž umožňuje průnik více látek v zachovalé, aktivní formě
Zlepšuje přenos aminokyselin přes střevní sliznici
Brzdí aktivitu několika jaterních enzymů odpovědných za metabolismus důležitých látek, včetně enzymů cytochrom-CYP3A4 a glykoprotein
Zabraňuje rozkladu více látek probíhajícímu uvnitř buněk a tím umožňuje prodloužení jejich dostupnosti. Výsledkem působení několika účinků piperínu je celkové zesílení působení a zlepšení biologického využití některých látek –bylin ve srovnání s podáváním stejného množství samostatně. Typickým příkladem je 20-násobné zvýšení biologické účinnosti kurkumínu - přírodního bojovníka proti zánětům, infekcím a rakovině.
Doporučení : směs Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV  je možno užívat a je složením velmi účinná na záněty zubů, kořenů a dásní i jako pprevence proti paradentoze. Je zde ,ale vždy potřeba uzpůsobit užívání ( orální podání ) problému ,který chcete řešit, tak aby byla vždy zachována po užití 100% dentální čistota po užití.

Víte, že při paradentóze je potřeba užívat koenzym Q10. Některé světové studie zjistily , že lidé, u nichž se paradentóza objevila, měli tohoto koenzymu v krvi velmi málo.Jde o přírodní, tělu vlastní látku, jejíž tvorba s věkem klesá, a tělo si ji není schopno z potravy vytvořit. Víme, že koenzym Q10 příznivě působí nejen na srdce a cévy, ale právě i na paradentózu. Pomáhá totiž zastavit krvácení dásní a může přispět ke zpevnění zubů. Proto je dobré užívat koenzym Q10.


Jedná se o EKO -BIO produkt certifikováno

logem ochranné známky Společenství "ekologického  zemědělství:

Použitá surovina spadá pod  organické potraviny tj. produkty, které jsou vyrobeny a zabaleny v Evropské unii, a jsou označeny logem EU pro ekologickou výrobu.

Jedná se  o dvanáct hvězd, uspořádaných ve tvaru zeleného  listu na pozadí což prokazuje 100% bio kvalitu

 

Ve většině lidského těla je až na výjimky lehce zásadité prostředí, které je důležité z důvodů homeostázy(například stupně pH tělních tekutin,). Naše tělo je vybaveno spoustou mechanismů, jak se s kyselinotvornými látkami těle  vypořádat, ale tyto mechanismy nemají neomezenou kapacitu. Pokud je přísun kyselinotvorných látek nepřetržitý, dochází k překyselení celého organismu ,což je jedna s příčin  kdy dochází k prvním  příznakům nemocí a následným degeneračním změnám u celého pohybového aparátu. Víte, že  zásaditá voda je revitalizačním prostředkem pro krev, mozek, celé tělo,, pohybový aparát a že čistí každou část těla. Tento druh vody má schopnost zaplavit naše orgány zevnitř, odplavuje škodlivé látky, které se tam usadily díky volným radikálům, a tak čistí tělo. Je však nezbytné konzumovat minimálně 2-3 litry zásadité vody denně. Měli bychom vědět, že při konzumaci ionizované zásadité vody v množství menším než 2 litry denně, nemůžeme očekávat podstatnou změnu stavu. Člověk vylučuje asi 2,5 litru vody denně (moč, pára, pot atd.), proto není pro většinu lidí těžké konzumovat vodu v denním  množství alespoň 2 litry. Pití zásadité  vody vám tak pomůže v případě bolesti kloubů a otoků, kostí, potíží s prokrvením dolních končetin, křečovými žilami a s celým pohybovým aparátem. Doporučujeme pití této alkalcké vody s našimi produkty Naturgreen® BioRegenR a BioRegenV .

Chcete se dozvědět  o zásadité vodě více ? Doporučujeme vám  naši alkalickou konvici, která dokáže tuto zásaditou vodu vyrobit. Více info najdete zde