Přírodní palmový kokosový cukr
Přírodní palmový kokosový cukr
palmový kokosový cukr se vyrábí z nektaru květu kokosové palmy ( lat. cocos nucifera ), který se vysuší na vzduchu - vzniknou hnědé krystalky kokosového cukru.
Největší producenti: Indonézie, Srílanka, Indie
Zde je 5 hlavní důvody, proč používat kokosový cukr:
nízký glykemický index ( má poloviční GI než třtinový cukr )
jsou zachovány veškeré živiny, cukr není rafinovaný
chut jako karamel, je méně sladký než klasický cukr
bezlepkový
obsahuje minerály železo, zinek, vápník a draslík
Chuť: jemná karamelová, působí méně sladký než klasický cukrSložení: 100% přírodní kokosový cukr, bez bělení, rafinace, bez konzervačních látek.
Použití: plnohodnotná náhrada klasického rafinovaného cukru