Natural Actifruit Cranberry

29.09.2015 14:02

Natural Actifruit Cranberry
Jedinečná silná komplexní formule na močové cesty
Spojuje sílu brusinek, reishi, heřmánku a šípků

Močové cesty potřebují speciální péči, ať už trpíte akutním zánětem, chronickým zánětem nebo jde o preventivní opatření. Klikva velkoplodá – brusinky pomáhají léčit zánět přímo, Ganoderma lucidum – Reishi se postará o podporu imunity, heřmánek pomůže utišit bolest a spolu s brusinkami a vitamínem C z šípků vám pomohou zbavit se bakterií z močových cest.

Jak brusinky fungují?

Brusinky obsahují látky zvané proanthokyanidiny, které se řadí mezi flavonoidy. Proanthokyanidiny (PAC) mají schopnost pokrýt sliznice v těle jemným ochranným filmem, na kterém se bakterie nejsou schopny přichytit. Ty se poté odplaví z těla pryč močí. Proanthokyanidiny ale nechrání pouze močové cesty, zahraniční studie zjistily, že mají pozitivní vliv na stěny žaludeční sliznice, dásně a mohou napomoci i zdravému chodu srdce. Brusinky jsou také silnými antioxidanty, jež chrání před volnými radikály, které mohou způsobit revmatická onemocnění, arterosklerózu a celkově oslabovat organismus.

Už američtí indiáni věděli o brusinkách, že neslouží pouze jako potrava, ale také jako lék. Mají silné antibakteriální vlastnosti, zmírňují bolest a usnadňují hojení ran. Proto se také k výrobě brusinkových doplňků spíše, než u nás známá brusnice brusinka používá kanadská nebo americká klikva velkoplodá (Vaccinium macroarpon).

Kdy Natural ActiFruit Cranberry pomáhá?

  • Akutní záněty močových cest.
  • Chronické záněty močových cest.
  • Podpora imunitního systému.
  • Prevence zánětů močových cest.
  • Užívejte přípravek již při prvních příznacích.
  • Prevence proti zánětu močových cest

Zánět močových cest prodělalo až 80 % žen v České republice a 15 % z nich opakovaně. Ať už patříte do jedné nebo do druhé skupiny jistě víte, že prevence je v případě tohoto velice nepříjemného onemocnění základ. Teple se oblékat, neprochladnout, pít dostatek tekutin a přísná hygiena bohužel nepomohou vždy. Je dobré proto sáhnout po vyváženém doplňku stravy, který zajistí ochranu močových cest a podpoří imunitní systém, aby se mohl bakteriím v močových cestách bránit. Natural ActiFruit Cranberry spojuje silné protizánětlivé a protektivní účinky PAC z brusinek s polysacharidy podporující imunitní systém z lesklokorky lesklé (Ganoderma lucidum) a tišící účinky heřmánku pravého (Matricaria recutita). K podpoře imunity neodmyslitelně patří i dostatek vitamínu C, který v přípravku naleznete v přírodní podobě z extraktu z šípků.

 

Ganoderma lucidum – Reishi

Reishi, u nás známá jako lesklokorka lesklá, je dřevokazná houba, která má široké využití v tradiční čínské medicíně. Harmonizuje tělesné orgány a systémy, čímž navozuje tělesnou rovnováhu a synergii. Když v těle vše funguje tak, jak má, je i imunitní systém více ve střehu a daří se mu bojovat s infekcemi. Léčivé účinky Reishi byly potvrzeny v řadě vědeckých studií, ve kterých se potvrdilo, že polysacharidy v lesklokorce lesklé dovedou přímo vyživovat a slaďovat imunitní systém.


Heřmánek pravý (Matricaria recutita)

Heřmánek pravý je tradiční uznávanou bylinkou oblíbenou zejména pro její tišící a uklidňující účinky. Obsahuje zejména aktivní silice, například apigenin, což je flavonoid se silnými antioxidačními vlastnostmi. Heřmánek, jako celek působí protizánětlivě a protialergicky. Všechny tyto účinky heřmánku pomáhají také při tišení zánětů močových cest tak, abyste se s nimi trápili, co nejkratší dobu.

Vitamín C z šípků

Plody růže šípkové – šípky, jsou jedním z nejlepších přírodních zdrojů vitamínu C vůbec. A pokud jde o vitamíny, je vždy lepší je brát z přírody. Šípky jsou tradičním lékem na horečky a onemocnění ledvin. Vitamín C dovede přirozeně okyselovat moč, čímž podpoří boj proti bakteriím v močových cestách a doplní účinky brusinek, genodermy a heřmánku v produktu Natural ActiFruit Cranberry.