Kozí colostrum - Biotaris

20.03.2016 18:10

Balení o obsahuje  želatinové kapsle v Bio kvalitě, které je možné vysypat – vhodné i pro malé děti.

Jedna kapsle obsahuje 225 mg kozího kolostra, které je dodané z ekologické farmy ve Švýcarsku a Francii.Výrobky jsou v souladu s evropskými právními normami stanovenými pro ekologické produkty a ekologické výrobní metody.Farmy nepoužívají chemická hnojiva, pesticidy,antibiotika a růstové hormony.

Dávkování dospělí: 3 – 6 kapslí denně.Ráno se podává nalačno a zapíjí větším množstvím tekutiny. Večer před spánkem – v době relaxace dochází k výborné vstřebatelnosti.Důležité! Kolostrum se nesnáší s alkoholem, v případě kontaktu s alkoholem jsou imunitní látky zničeny.

Dávkování děti: 2 – 4 kapsle denně.Ráno se podává nalačno a zapíjí větším množstvím tekutiny.Večer před spánkem.

Skladování kolostra: tmavé místo, je velmi citlivé na kyslík a světlo – pro zachování účinnosti skladovat v dobře uzavřené dóze.

Kozí kolostrum léčí:

  • sníženou imunitu
  • bakteriální a virové infekce, infekce dýchacích cest – pro své antivirové, antibakteriální a protizánětlivé účinky.
  • alergie
  • astma
  • kožní problémy, atopický ekzém
  • zánět v důsledku autoimunitních onemocnění – roztroušená sklerosa, systémový lupus, revmatoidní artritida – PRP – hormon, který reguluje brzlík, snižuje hyperaktivní imunitní systém a inhibuje autoimunitní poruchy organismu.
  • záněty střevního traktu, chronický průjem, Crohnovu chorobu – obnova střevní stěny + střevní mikroflóry, spolehlivá prevence cestovních průjmů
  • onemocnění zažívacího traktu včetně jater a slinivky pro svůj zásaditý charakter
  • podpora metabolismu – zdravé hubnutí
  • při sportovních výkonech urychluje odstraňování kyseliny mléčné a zkracuje dobu zotavení
    poskytuje efektivní protirakovinnou léčbu – rozvoj rakoviny ukazuje, že imunitní systém byl nedostatečný v boji s maligními buňkami – kozí kolostrum obsahuje kyselinu fytovou, která zabraňuje vyživování rakovinných buněk.Další studie dokázala, že produkuje interferon a peroxidásu uvnitř těla.Tyto dvě substance jsou zodpovědné za dramatické zotavení mnoha pacientů s rakovinou.

při sportovních výkonech urychluje odstraňování kyseliny mléčné a zkracuje dobu zotavení
poskytuje efektivní protirakovinnou léčbu – rozvoj rakoviny ukazuje, že imunitní systém byl nedostatečný v boji s maligními buňkami – kozí kolostrum obsahuje kyselinu fytovou, která zabraňuje vyživování rakovinných buněk.Další studie dokázala, že produkuje interferon a peroxidásu uvnitř těla.Tyto dvě substance jsou zodpovědné za dramatické zotavení mnoha pacientů s rakovinou.

Kozí kolostrum obsahuje:
cytokiny

Cytokiny jsou imunitní přenosné molekuly, které se používají pro komunikaci v našem imunitním systému a tím zajišťují, aby byly v případě nemoci aktivovány příslušné buňky imunitního systému. Stimulují lymfatické žlázy a mají vysoce efektivní antivirové vlastnosti, jejich pozitivní účinek se projevuje v artritických kloubech a při zranění. Likvidují Helicobacter pylori, o kterém je známo, že je příčinou žaludečních vředů.

laktoferin

Nepoškozený Laktoferin se vyskytuje pouze v kozím mlezivu a je jedním z nejsilnějších antibakteriálních a antivirových látek. Ochraňuje naše tělo před infekcemi a zvyšuje aktivitu NK buněk – jejímž cílem je ničení různých typů nádorů. Prokazuje silnou antivirovou aktivitu proti rakovině děložního čípku, působí proti Candidě albicans (mykózy) a snižuje hladinu cukru v krvi (diabetes).

esenciální aminokyseliny

Jsou to základní stavební prvky lidských buněk, bohužel naše tělo si všechny druhy nedokáže vyrobit. Pokud má naše tělo nedostatek esenciálních aminokyselin, dochází k opožděnému hojení ran, zánětů a snížené koncentraci. Např.: esenciální aminokyselina LYSIN – je nezbytná pro tvorbu kolagenu a udržuje hladkost vnitřní stěny tepen.

arginin

Přispívá k normalizaci krevního tlaku a zlepšuje průtokové vlastnosti krve.

cystin

Je důležitým výchozím materiálem pro tvorbu glutathionu – což je hlavní antioxidant. Spolu s ostatními obsaženými antioxidanty chrání tělesné tkáně před volnými radikály.

PRP hormon

Tento hormon reguluje brzlík, aby jeho činnost byla optimální. U autoimunitních onemocnění, kdy imunitní systém napadá sám sebe, uvádí imunitu našeho těla opět do rovnováhy. Např.:

Diabetes
Crohnova choroba
lupus
roztroušená skleróza
revmatoidní artritida
ulcerózní kolitida
CHOPN apod
Působí také jako přírodní antibiotikum a reguluje alergická onemocnění – senná rýma, atopický ekzém.

růstový faktor

Kozí kolostrum obsahuje nejvyšší koncentraci růstového faktoru, jaká je v přírodě možná. Stimuluje správný růst svalů, kostí, chrupavek a pomáhá při hojení zranění – kůže, svalů a dalších tkání a podporuje buněčnou regeneraci. Je velmi důležitý při svalových dystrofiích a špatně se hojících zlomeninách.

koenzym Q 10

Koenzym Q 10 je důležitý pro poskytování bioenergie ve svalových buňkách těla a srdeční svalové tkáně. Klinické studie dokazují, že pozitivně ovlivňuje kardiovaskulární systém.

karnitin

I když karnitin se vytváří v našem těle, jeho obsah je velmi nízký. Optimální množství karnitinu je nutné pro vyrovnaný metabolismus tuků a pro optimální fungování buněk srdečního svalu. Klinické studie dokazují, že u pacientů se srdečním selháním výrazně zlepšuje srdeční výkon a pomáhá u pacientů se srdeční arytmií.
Výrobce: Biotaris, Holandsko www.biotaris.com